Kunststofvloeren

PU gietvloeren

Een PU gietvloer is op basis van polyurethaan. PU gietvloeren zijn speciaal ontwikkeld voor de esthetische markt. Een PU giervloer is momenteel dan ook razend populair als designvloer, zowel in woningen als in bedrijven. Door hun unieke eigenschappen voelen ze warm aan en zijn ze niet keihard waardoor ze lekker lopen. PU gietvloeren zijn uitstekend geschikt voor woningen, kantoren, musea en showrooms. De kleurmogelijkheden zijn oneindig, effen kleuren ingestrooid met kleurflakes of zelfgekozen combinaties van kleuren horen allemaal tot de mogelijkheden.

Minerale gietvloer/woonbeton

De minerale gietvloer is een unieke gietvloer uitgevoerd met een gemêleerd uiterlijk. Kenmerkend voor deze gietvloer is het natuurlijke en speelse effect ervan. Door de speciale productiewijze is geen vierkante meter gelijk, net als in de natuur. De minerale gietvloer biedt de stoere, basic uitstraling van een beton vloer en combineert die met het onderhoudsgemak en het comfort van een kunststofgietvlier. Onze minerale gietvloer is dankzij de matte topcoating op het oog nauwelijks te onderscheiden van echt beton. Die coating zorgt er bovendien voor dat de gietvloer betonlook bijzonder slijtvast is. De kleurmogelijkheden zijn oneindig.

Coatingvloeren

Voor een hippe, moderne vloer die een industriële sfeer ademt, tegen zeer schappelijke prijs, dan is een coatingvloer de oplossing! Coatingvloer is een twee componenten PU die zorgt voor een zeer volle creatieve uitstraling van de gekozen kleur. Wilt u liever de kleur van de oorspronkelijke vloer behouden, dan kunt u ook kiezen voor een transparante coatingvloer. Voor de coatingvloer geldt eveneens dat de kleurmogelijkheden onbeperkt zijn.

Bel ons voor een afspraak: 06 12 97 96 89 of 010 52 24 382

Contactpagina
Vraag een vrijblijvende offerte aan

Laat uw gegevens achter in het formulier en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor het maken van een offerte.