Bose Nederland

Puur Projectstoffering WTC Navigant

Navigant – WTC Utrecht

Over het project Navigant

Op de vijftiende verdieping van WTC Utrecht is sinds kort de raadgevende onderneming op het gebied van energie en duurzaamheid Navigant gevestigd. Zenber architecten heeft een interieur ontworpen dat aansluit bij de architectuur van het gebouw en de duurzaamheidsvisie van de opdrachtgever.

Materialisatie
Navigant had een sterke wens om de duurzaamheid, als werkgebied van de onderneming, tot uitdrukking te laten komen in de materialisatie (zoveel mogelijk volgens de BREEAM normeringen), vertelt Zenber architecten. Dat diende wel een bescheiden karakter te houden.

Het architectenbureau heeft onder meer gekozen voor C2C Silver-gecertificeerd tapijt en als bekleding van de opgedikte kern voor massief eiken latten, FSC-gecertificeerd en met natuurlijke olie afgewerkt). Het hout zorgt voor een natuurlijke, warme aanvulling in het interieur.

Projectbeschrijving
Oppervlakte ...
Locatie Utrecht
Project gestart ...
Project gereed ...
Klant ...
HERE Technologies HQ

HERE Technologies HQ

Over het project HERE Tecchnologies

HERE is een bedrijf dat mede-eigendom is van drie Duitse autofabrikanten: Audi, BMW en Daimler. HERE is een veelzijdig bedrijf in het verstrekken van kaartgegevens, technologieën en diensten aan de automotive industrie, consumentenmarkt en het bedrijfsleven. De technologie van HERE is gebaseerd op een ‘cloud-model’, waarin de locatiegegevens en diensten worden opgeslagen op servers op afstand zodat gebruikers er toegang toe hebben, ongeacht welk apparaat ze gebruiken.

M+R interior architecture ontwierp voor HERE deze nieuwe innovatieve werkomgeving aan de Zuidas in Amsterdam; gebouw Beethoven 500. Een kantoorvloer van circa 700 m2 geschikt voor de ‘executive board’ leden en aanverwante afdelingen van de organisatie.

Projectbeschrijving
Oppervlakte ...
Locatie Amsterdam
Project gestart ...
Project gereed ...
Klant ....